19 april 2024 – Half-day Lente Retreat (VOL)

Het is april – de natuur is in beweging. Na de rust en verstilling van de winter is nu de tijd aangebroken van het ontkiemen, creëren en groeien. April doet wat ‘ie wil. En jij vanochtend ook! Je rijdt door de polders, waar het nieuwe leven zichtbaar is. Vogels vliegen in het rond, lammetjes huppelen in de wei. Je merkt dat de zon in kracht toeneemt. Die toenemende kracht is ook in jou aanwezig. Vandaag heb je de tijd genomen om die nieuwe energie te omarmen en te stimuleren in jezelf.

🌿 Buitengoed Ta Fête, Schipluiden

🗓 19 april 2024 | 9.30 – 12.30 uur

✨ €45,-

Op vrijdag 19 april geven we een Half-day Lente Retreat bij Buitengoed Ta Fête in Schipluiden. De lente staat voor een nieuwe start, creativiteit en groei. De bomen worden weer groen, de knoppen verschijnen, de bloembollen komen boven de grond. Deze toenemende energie is voelbaar en tegelijkertijd ook kwetsbaar – een mooie taak om deze energie te omarmen en te voeden, zodat hij kan uitgroeien tot het vuur van de zomer.

Deze ochtend op het fijne buitengoed staat volledig in het teken van de lente. Jij bent tenslotte ook natuur! Gedurende de ochtend krijg je de ruimte om met je aandacht naar binnen te gaan, te ontspannen en die nieuwe energie in jou te verwelkomen. Yin Yoga, meditatie, Yoga Nidra, reflectie en een fijne kop kruidenthee – alles draagt bij om de vitale energie van de lente en het daarbij behorende Hout element te stimuleren in jou.

We verblijven bij het mooie Buitengoed Ta Fête in Schipluiden, midden in de polders. Een heerlijke plek om je even terug te trekken en in de buitenlucht te zijn. De fijne boerderijruimte is voor ons beschikbaar, en ook rondom de boerderij is het heerlijk vertoeven.

De nieuwe energie omarmen en stimuleren. Ook zo’n zin in?

De nieuwe energie omarmen en stimuleren.
Ook zo’n zin in?

Wat je deze 1/2 dag kunt verwachten:

  • Meditatie
  • Yin Yoga, gericht op de lente
  • Koffie, thee & lekkers
  • Reflectievragen voor dit seizoen
  • Yoga Nidra
  • De kracht van de natuur om je heen!

Datum & tijd: vrijdag 19 april 2024 van 9.30 – 12.30 uur
Kosten: €45,-
Deelname: we werken met groepen van maximaal 10 personen – yoga ervaring is niet nodig.

Login

Lost your password?