21 juni 2024 – Midzomer Yoga (VOL)

Let's celebrate Yoga & Summer! Het is vandaag midzomer, de langste dag van het jaar - het meeste licht & de zon staat het hoogst aan de hemel. Tevens is het deze dag Wereld Yoga Dag: een vreugdevolle dag om met je blote voeten op je mat te springen! Een heerlijke ochtend om onze liefde voor yoga & de zomer te vieren.

🌿 Brasserie de Bosrand, ‘s-Gravenzande

🗓 21 juni 2024 om 9.30 uur

✨ €21,-

Op 21 juni is het midzomer-dag en tevens Wereld Yoga dag! Een prachtige dag om het zomer-seizoen te vieren met yin yoga buiten in het gras. De zomerzonnewende is ook de dag van het Keltische Litha feest, een vreugdevol feest in afwachting van de oogst die op het land staat te rijpen. Het wordt ook wel het bloemenfeest genoemd. Vreugde, rijping, licht, dankbaarheid – allemaal thema’s die passen bij deze dag. Niet voor niets dat deze dag gekozen is als Wereld Yoga dag!

Om 9.30 uur starten we met een korte meditatie, gevolgd door een fijne zomerse Yin Yoga les. Na deze les kun je op het terras genieten van een heerlijke kop thee of koffie en iets lekkers! Even jezelf verwennen op deze betekenisvolle dag in het jaar. Vier je mee?

Yin Yoga is een milde vorm van yoga waarin we vooral de ontspanning opzoeken, en de diepere lagen in het lichaam stimuleren voor meer vitale energie & flexibiliteit. Iedereen kan meedoen; er is geen yoga-ervaring voor nodig.

Midzomer Yoga vindt plaats op de weide van Brasserie de Bosrand in ’s-Gravenzande; er staat een mooie stretch-tent waar we eventueel onder kunnen plaatsnemen. Neem voor jezelf een dekentje mee, en wellicht warme sokken en een trui/vestje. Een yogamat is voor je aanwezig; voel je vrij om je eigen mat mee te nemen. Kom je ook?

Datum & tijd: 21 juni 2024 om 9.30 uur
Kosten: €21,00
Inclusief yogales, een lekkere thee of koffie & iets lekkers (& de geur van grassprietjes onder je voeten)

Login

Lost your password?