21 november 2021 – 1-day Yoga Herfst Retreat

Het is zondagochtend. Je rijdt de oprijlaan op - de lange rij knotwilgen zijn net gesnoeid. Het oranje licht van de herfstzon schijnt boven de velden. De appelbomen verkleuren. Je loopt de mooie boerderijruimte in en voelt de warmte van de brandende kachel. Je pakt een heerlijke kop kruidige thee en neemt plaats op je matje. Je zachte dekentje om je heen - klaar om de herfst te omarmen vandaag.

🌿 Buitengoed Ta Fête, Schipluiden

🗓 21 november 2021 | 10.00 – 16.00 uur

✨ €90,-

Deze 1-day retreat starten we met een kruidige kop thee en wat lekkers – tijd om even aan te komen op je plekje. Deze dag staat in het teken van het omarmen van de herfst. De herfst staat voor loslaten – loslaten wat je niet meer nodig hebt. Net zoals de natuur in de herfst loslaat wat niet meer dient – de blaadjes vallen van de bomen, de vruchten die niet geplukt zijn vallen op de grond. Het scheiden van puur en onpuur – klaar om zich terug te trekken en naar binnen te keren.

Deze hele dag sluit aan bij de herfst en de processen van dit seizoen. Zo doen we Yin Yoga gericht op de energie van de herfst – de houdingen stimuleren die energiebanen (meridianen) in ons lijf die te maken hebben met het stukje loslaten. We gaan bewegen en de frisse lucht inademen tijdens een stilte-wandeling in de polders. Je kunt op je matje gaan liggen voor een Meridian Nidra sessie; Meridian Nidra is een ontspanningsoefening, waarin we de doorstroming van de energie in de meridianen nog eens extra stimuleren – met een ontspannen lichaam en een heldere geest. We delen ook een aantal reflectievragen die mooi aansluiten bij het proces van de herfst; misschien kun je hieruit een intentie meenemen voor jezelf. Er is ook tijd voor jezelf en om in de natuur te zijn. We sluiten de middag af met een lekkere warme kop thee.

Tijdens de dag krijg je een fijne lunch, bereid met ingrediënten die aansluiten bij de herfst volgens de 5-elementen. Een verwarmende homemade soep met knapperig brood, vers fruit en bijpassend beleg – puur & natuurlijk.

Loslaten & de herfst omarmen. Doe je mee?

Loslaten & de herfst omarmen.
Doe je mee?

Wat je deze dag kunt verwachten:

  • Aankomst met thee & lekkers
  • Meditaties
  • Yin Yoga gericht op de herfst
  • Lekkere & voedzame lunch
  • Reflectievragen voor dit seizoen
  • Stilte-wandeling in de natuur
  • Meridian Nidra sessie
  • Tijd voor jezelf & om in de natuur te zijn
  • Thee & afsluiting

Datum & tijd: zondag 21 november 2021 van 10.00 – 16.00 uur
Kosten: €90,-
Deelname: we werken met kleine groepen van maximaal 8 personen – yoga ervaring is niet nodig.

Login

Lost your password?