23 juni 2023 – Friday Yoga & Breakfast

Het is vrijdagochtend; misschien is het je vrije dag of heb je een paar uurtjes voor jezelf. Je rijdt richting het bos - je haren wapperen in de wind en de boslucht komt je tegemoet. Je neemt plaats op je matje in het gras, sluit je ogen en hoort de vogels fluiten.

🌿 Brasserie de Bosrand, ‘s-Gravenzande

🗓 23 juni 2023 om 9.00 uur

✨ €30,-

Om 9.00 uur starten we met een korte meditatie, gevolgd door een rustige Yin Yoga les. Yin Yoga is een milde vorm van yoga waarin we vooral de ontspanning opzoeken, en de diepere lagen in het lichaam stimuleren voor meer vitale energie & flexibiliteit. Iedereen kan meedoen; er is geen yoga-ervaring voor nodig.

Na deze ontspannen les wordt je verwend met een lekker ontbijt, een verse smoothie en een kopje thee of koffie. Blijf zolang je wilt, of maak een mooie boswandeling in het naastgelegen bos!

Yoga & Breakfast vindt plaats op de weide van Brasserie de Bosrand in ’s-Gravenzande; er staat een mooie stretch-tent waar we eventueel onder kunnen plaatsnemen. Neem voor jezelf een dekentje mee, en wellicht warme sokken en een trui/vestje. Een yogamat is voor je aanwezig; voel je vrij om je eigen mat mee te nemen. Kom je ook?

Datum & tijd: 23 juni 2023 om 9.00 uur
Kosten: €30,00
Inclusief yogales, ontbijt, verse smoothie en kopje thee of koffie (& de geur van grassprietjes onder je voeten)

Login

Lost your password?