28 juni 2024 – Half-day Zomer Retreat

De zon is vroeg op, de vogels zijn druk in de weer en alle bloemen geuren. Als je je ogen sluit en diep inademt, ruik je de zomerse lucht. Een glimlach verschijnt op je gezicht en het gevoel van vrijheid borrelt bij je op. Deze ochtend heb je vrijgemaakt voor jezelf - helemaal voor jou. Een moment van verbinding en verstilling in de dynamiek en de gezelligheid van de zomer. Juist om van binnenuit de zomer volledig te omarmen en jouw vuurtje te laten stralen. In harmonie en in bloei - net zoals de natuur om je heen.

🌿 Buitengoed Ta Fête, Schipluiden

🗓 28 juni 2024 | 9.30 – 12.30 uur

✨ €55,-

Op vrijdag 28 juni geven we een Half-day Zomer Retreat bij Buitengoed Ta Fête in Schipluiden. De zomer staat voor groei, bloei en vitaliteit. Het is het seizoen waarin de natuur al zijn pracht en praal laat zien, in vele geuren en kleuren. Alles mag gezien worden! Het vuur-element symboliseert vreugde, veerkracht en liefde, en is verbonden met het hart.

Deze ochtend op het fijne buitengoed staat volledig in het teken van de zomer. Jij bent tenslotte ook natuur! Gedurende de ochtend krijg je de ruimte om met je aandacht naar binnen te gaan, te ontspannen en de warmte & liefde van de zomer te belichamen. Yin Yoga, meditatie, Yoga Nidra, reflectie en een fijne kop kruidenthee & wat lekkers – allemaal erop gericht om het vuur-element in jou te stimuleren en te genieten van de vreugde & vitaliteit van de zomer.

We verblijven bij het mooie Buitengoed Ta Fête in Schipluiden, midden in de polders. Een heerlijke plek om je even terug te trekken en in de buitenlucht te zijn. De fijne boerderijruimte is voor ons beschikbaar, en ook rondom de boerderij is het heerlijk vertoeven. Yoga in het gras en het zonnetje op je gezicht – daar worden we blij van!

Stralend de zomer in. Ga je mee?

Stralend de zomer in. Ga je mee?

Wat je deze 1/2 dag kunt verwachten:

  • Meditatie
  • Yin Yoga, gericht op de zomer
  • Koffie, thee, vers sapje & lekkers
  • Reflectievragen voor dit seizoen
  • Yoga Nidra
  • De kracht van de natuur om je heen!

Datum & tijd: vrijdag 28 juni 2024 van 9.30 – 12.30 uur
Kosten: €55,-
Deelname: we werken met groepen van maximaal 10 personen – yoga ervaring is niet nodig.

Login

Lost your password?