6 juli 2024 – Saturday Yoga & Breakfast

Het is zaterdagochtend, en je hebt een fijne ochtend voor jezelf gepland - even heerlijk ontspannen in de buitenlucht. De zomer nodigt je uit! Je neemt plaats op je yogamat in het gras, sluit je ogen en hoort de vogels fluiten.

🌿 Brasserie de Bosrand, ‘s-Gravenzande

🗓 6 juli 2024 om 9.00 uur

✨ €35,-

Om 9.00 uur starten we met een korte meditatie, gevolgd door een rustige Yin Yoga les. Yin Yoga is een milde vorm van yoga waarin we vooral de ontspanning opzoeken, en de diepere lagen in het lichaam stimuleren voor meer vitale energie & flexibiliteit. Iedereen kan meedoen; er is geen yoga-ervaring voor nodig.

Na deze ontspannen les wordt je verwend met een lekker ontbijt, een verse smoothie en een kopje thee of koffie. Blijf zolang je wilt, of maak een mooie boswandeling in het naastgelegen bos!

Saturday Yoga & Breakfast vindt plaats op de weide van Brasserie de Bosrand in ’s-Gravenzande; er staat een mooie stretch-tent waar we eventueel onder kunnen plaatsnemen. Neem voor jezelf een dekentje mee, en wellicht warme sokken en een trui/vestje. Een yogamat is voor je aanwezig; voel je vrij om je eigen mat mee te nemen. Kom je ook?

Datum & tijd: 6 juli 2024 om 9.00 uur
Kosten: €35,-
Inclusief yogales, ontbijt, verse smoothie en kopje thee of koffie (& de geur van grassprietjes onder je voeten)

Login

Lost your password?