Yoga kampeer retreats

Wakker worden bij de eerste zonnestralen. De vogels begroeten de nieuwe dag. De dauw glinstert op de grassprieten. Je slippertjes wachten buiten op je. Klaar voor je eerste yogales vandaag?

Retreats in de natuur

We houden van de natuur: de natuur voedt, helpt om te aarden en om thuis te komen bij jezelf. De retraites zullen plaatsvinden op de mooiste natuurcampings van Nederland, waar je zoveel mogelijk buiten kunt zijn en met de natuur kunt mee-leven. Aan de andere kant van het land of bij jou om de hoek – je hoeft niet ver weg te gaan om op reis te zijn. Mooie plekjes, stil & kleinschalig, zodat je alle ruimte hebt om je onder te dompelen in de natuur. 

Iedere ochtend starten we met een fijne meditatie, gevolgd door een yogales om het lichaam te ontwaken, te stimuleren en te voeden & voelen. 

Na de yogales staat er een heerlijk, natuurlijk ontbijt voor je klaar. Terwijl je je kop thee drinkt, kijk je uit over de velden. 

Gedurende de dag doe je waar je zin in hebt; genieten van de natuur, een boek lezen bij je eigen tent, wandelen of wat kletsen met de andere yogi’s. Je kunt aansluiten bij een stilte-wandeling of inspiratiesessie, en de gezamenlijk lunch.  Aan het eind van de middag drinken we een kop thee en sluiten we af met een yin yogales, waarna we ons verwennen met een heerlijke voedzame maaltijd. In de avond kun je aansluiten rond het kampvuur of bij een rustige meditatie.

Holistische voeding

Holistische voeding

Voeding is niet alleen het eten wat je tot je neemt. Alles wat jou bereikt en bij jou naar binnen komt, is voeding. Mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. En dat is heel persoonlijk. Wat de één voedt, kost de ander energie. Door bewust te zijn van je lichaam, leer je te voelen wat er bij jou past; hoe jij jezelf kunt voeden, in de meest holistische zin van het woord. 

En daarnaast houden we natuurlijk ook gewoon van lekker en gezond eten! We zijn dol op koken en werken graag met al het lekkers dat de natuur te bieden heeft. De maaltijden zijn daarom altijd puur, natuurlijk én buitengewoon lekker. Buiten smaakt ook gewoon alles lekkerder! Heerlijke soepen, vers brood, homemade granola, fruit van het seizoen, versgebakken lekkernijen, lokale groenten, voedzame maaltijden, onze favoriete koffie & (kruiden)thee – laat je lekker verwennen!

(Y)inspiratie

We zijn dol op Yin yoga en alles wat daarbij komt kijken. Meridianen, de 5 elementen, de orgaanklok, voeding, de seizoenen, yin & yang; alles is verbonden. Je lichaam heeft invloed op je gedachten, energie en emoties, en andersom. Daarom is een holistische kijk ook zo belangrijk. Tijdens (Y)inspiratie sessies zullen we hier meer over vertellen. Kleine waarschuwing: hoe meer je leert, hoe meer je weer wilt weten!

Coming back to nature, getting silent, and simplifying our lives brings us closer to what really matters to us, to our true nature - to who we are.

Data & locatie

We hebben verschillende mooie plekjes ontdekt waar we je graag mee naar toe nemen. Bekijk onze agenda voor de activiteiten en yoga retreats waar wij volop naar uitkijken!

Regelmatig worden er nieuwe activiteiten aan onze agenda toegevoegd, dus houd ons in de gaten.

Als je zelf een mooi plekje hebt of weet waar we een fijn yoga weekend of week kunnen organiseren, dan horen we het graag! Wij zijn dol op kleinschalige plekjes midden in de natuur, waar we kunnen kamperen, genieten, koken & eten en eventueel ook binnen aan yoga kunnen doen.

Wakker worden in de natuur
Wakker worden in de natuur

Login

Lost your password?